Noizy & Stresi – Medalioni Lyrics | Video

Lyrics (tekst) Medalioni – Noizy & Stresi

Kur vim na, bohet nami
Ça u bo, ça u bo, pse po bjen alarmi, yeah
O sa bukur po rrin medaljoni
Ju e dini kush janë t’parët, pse nuk e pranoni, yeah
Dhe për rekorde sun na flet asnjoni
Kena dy dekada n’lojë, s’keni ça na boni, yeah
Dhe ja ku jena tash si cikloni
Ma t’fortë se kurrë, sun na përballoni, yeah

Eyo, brr
Ye, ye, ye, ye..
Noizee, ha
Eyo Stresinjo

I hi flak si përnatë, çunat po zbarkojnë n’asfalt
15 vjet gazin tap, m’thuj kush o tash me na nal
Tu qi karriera, sakat, 2 lëvizje, shah mat
2 legjenda ku mi ka
Hyna n’koncert eskort, fly shpejt konkord
Super pidha t’ron n’to, thyhet clubi bie n’tokë
Tu bo pare dhe t’martën, 2 kapuça n’2 t’natës
Prapë me çunat e lagjes, ndajmë paret dhe hesapet
S’un e nxen, s’un e prek
Provokon, vetëm qesh
Kur e shef, kur e don, veç e merr
Ajo lun, ajo lun, unë e din, krejt e dun
Krejt qytetin e lë pa men

Gang s**t, bad s**t, fake s**t, same s**t
Number one playlist, jo me neve s’ka diss
Nëse don me dal, merri shoqet hajde dalim
Edhe ikim diku larg ku t’na dali

Kur vim ne, bohet nami
Ça u bo, ça u bo, pse po bjen alarmi, yeah
O sa bukur po rrin medaljoni
Ju e dini kush janë t’parët, pse nuk e pranoni, yeah
Dhe për rekorde sun na flet asnjoni
Kena dy dekada n’lojë, s’keni ça na boni, yeah
Dhe ja ku jena tash si cikloni
Ma t’fortë se kurrë, sun na përballoni, yeah

Ajo ngjan si latina, na boni për aspirina
Format e trupit, çfarë linja
Ku ku moj none, ça piva
U bona tap veç tu pa, u bona drras, kesh tu ra
Mi mori ment, trupi saj me kthesa, Llogara
Kerrin n’tokë për asfalti, ora n’dorë sa pallati
Kaloi afati, t’zuna venin, transplanti
S’jam I fortë si Vandami, jam I mençum, dibrani
Nëse t’foli me kunja, s’ka pidhnone ta kapi
Me ta tëjt n’fëjt pa t’vëjt, a thu kishe bërtëjt
Ose ka I kishe çu sëjt, kën e kishe vrëjt
Jam I keq, jam I sham, ma pidhnone s’ke pa
Kur e ki shokin si vetja, ta çoj vendin n’hava
Sa shpejt u prajshe mor klish, unë hala s’ja kam nis
Kta po dojnë me ma bo zborrin, une krejt I kom gris
Ku ku I poshtër ja qivja, si thojnë nga Vlora mo bisha
Zinjo dhe Stresinjo, sikur kopsa dhe kmisha

Kur vim ne, bohet nami
Ça u bo, ça u bo, pse po bjen alarmi, yeah
O sa bukur po rrin medaljoni
Ju e dini kush janë t’parët, pse nuk e pranoni, yeah
Dhe për rekorde sun na flet asnjoni
Kena dy dekada n’lojë, s’keni ça na boni, yeah
Dhe ja ku jena tash si cikloni
Ma t’fortë se kurrë, sun na përballoni, yeah…

➤ Music/Lyrics: Noizy, Stresi
Produced by EngliVersal
Noizy | Stresi | 2023

YouTube video