Elgit Doda feat. Xhensila – A e din Lyrics | Video

Lyrics A e din – Elgit Doda feat. Xhensila

T’i kujtojë sytë
Edhe zemra m’ndalet prej malli
T’i kujtojë puthjet
Edhe shpirti po m’del prej shtati
Me ty, me ty jo nuk u lodha
Nuk u lodha t’merrëm me ty
Me ty jo nuk u lodha
Se nuk mundem dot unë pa ty

A e din ti, a e din ti
Sa dashninë kam pas unë për ty
A e din ti, a e din ti
Se dhe zemra për ty m’u ka thy
A e din ti, a e din ti
Sa dashninë kam pas unë për ty
A e din ti, a e din ti
Se dhe zemra për ty m’u ka thy

A e din ti, a e din ti
A e din ti, a e din ti
A e din ti, a e din ti
A e din ti, a e din ti

A e din ti
E para ishe ti pastaj vija unë, e din ti
Isha duke t’pa kur flije n’gjumë, e din ti
Lotët për ty shi u bënë lumë, nuk e din ti
Se kjo dhimbje dhemb si me kon plumbë
Tradhëtova shpirtin për me t’falë ty
Ti harrova krejt për me t’nal ty
Jo nuk muna dot për me t’mbajt ty
Se ike ti

Ike ti, ike ti, ike ti, ike ti
Edhe sytë ty më nuk ti kom pa
Ike ti, ike ti, ike ti, ike ti
Ça ti boj zemrës se n’zemër të kam
Ike ti, ike ti, ike ti, ike ti
Edhe sytë ty më nuk ti kom pa
Ike ti, ike ti, ike ti, ike ti
Ça ti boj zemrës se n’zemër të kam

A e din ti, a e din ti
Sa dashninë kam pas unë për ty
A e din ti, a e din ti
Se dhe zemra për ty m’u ka thy
A e din ti, a e din ti
Sa dashninë kam pas unë për ty
A e din ti, a e din ti
Se dhe zemra për ty m’u ka thy

A e din ti, a e din ti
A e din ti, a e din ti
A e din ti, a e din ti
A e din ti, a e din ti
Oooh-ooooh…

➤ Lyrics: Elgit Doda, Romeo
Mix/Master: Marenglen Boja
Produced by Elgit Doda
Elgit Doda | Xhensila | 2022

YouTube video