Elgit Doda – Une dhe Ti Lyrics | Video

Lyrics (tekst) Une dhe Ti – Elgit Doda

Sa here po te shoh, shoh
Po du me thone, thone
Ajde afer meje
Meje, mje, meje
Po du me nejte sot
Ter naten bashk
Mos me thuaj jo leje
Leje, leje, leje

Ftryra jot e bukur
Sa dhe frymen ma ndalon
Buza jote embel si mento
Nuk e di ca kisha dhene
E ca kisha humbe
Vec me te pas ty cdo nate
Une ty

Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Une e ti
Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Une e ti
Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Une e ti
Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Une e ti

Sa kishim zgjat un e ti, ti
Ton jeten bashk edhe ti e di, di
Ato syt e bukur syt e zi, zi
Ku je tu shku me at buzeqeshje
Se dhe trurin ma ke mpi

Si me ja bo me ra ndashni ti
Me mu me ran ndashni ti
Si me ja bo si me ja bo
Truni jot humit me
Nuk o gje cdo dit ti
Nje puthje me ta dhone
Fantazia ime ne karantin
Me ty te dhoma
Te dy bashk ej
Te dy bashk zjona

Sa here iken Vjen
Mezi pres takona
O my pretty girl
Un ty do ti jap te tona

Te tona, te tona
Te tona, te tona
Te tona jap ej
Te tona, te tona
Te tona, te tona
Te tona jap ej

Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Une e ti
Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Une e ti
Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Une e ti
Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Une e ti

Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti
Sa kishim shku une dhe ti…

➤ Lyrics: Elgit Doda
Mix/Master: Marenglen Boja
Produced by Elgit Doda
Elgit Doda | 2023

YouTube video