Bruno – Zoti T’me Vrase (Lyrics | Video)

Lyrics “Zoti T’me Vrase” by Bruno

I shkruajta fjalët, unë me shkumës
Në një tabelë të zezë siç ish jeta ime
Në një tabelë të zezë siç ish jeta ime

Por u ngrite ti, ngadalë ti fshije
Fjalet që për ty unë kisha shkruar
Fjalët që për ty, zemër kisha shkruar

Dhe pse jemi larg
Zoti t’më vras
Nëse s’tkom dasht, nëse s’tkom dasht
Ty jo s’tkom dasht
Nëse s’tkom dasht, nëse s’tkom dasht
Unë ty s’tkom dasht

Dhe pse jemi larg
Zoti t’më vras
Nëse s’tkom dasht, nëse s’tkom dasht
Unë ty s’tkom dasht versuri.online
Nëse s’tkom dasht, nëse s’tkom dasht
Ty jo s’tkom dasht

Ashtu si erdhe ti , në jetën time
Ashtu edhe unë në jetën tënde
Ashtu edhe unë në jetën tënde

U largove ti, nga jeta ime
Ashtu si unë s’kisha menduar
Ashtu si unë s’kisha menduar

Dhe pse jemi larg
Zoti t’më vras
Nëse s’tkom dasht, nëse s’tkom dasht
Ty jo s’tkom dasht
Nëse s’tkom dasht, nëse s’tkom dasht
Unë ty s’tkom dasht

Dhe pse jemi larg
Zoti t’më vras
Nëse s’tkom dasht, nëse s’tkom dasht
Unë ty s’tkom dasht
Nëse s’tkom dasht, nëse s’tkom dasht
Ty jo s’tkom dasht…

➤ Written and Produced by Flori Mumajesi
Bruno 2019

Search Bruno, on music store


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept